Bilcrossprat: Goldagsløpet spesial 2024

Vi snakker om sommerens største høydepunkt og landets største billøp, vi deler ut fem gratis startkontigenter, vi spår vinnere – som egentlig er en helt umulig oppgave: Godt over 300 bilcrossere er klare for Goldagsløpet 2024.

Norges største billøp: – Egentlig helt umulig å spå.

Les mer om Goldagsløpet i Bilcross.no-arkivet.

Goldagsløpet i regi av NMK Gol har vært Norges største billøp så å si helt siden det aller første oppgjøret i 1990 og til 2024-oppgjøret var det over 300 påmeldt i løpet av fem minutter.

Les mer om løpet i denne Bilcross.no-saken, og all info om løpet finner du på arrangøren NMK Gol sin nettside for løpet (ekstern lenke). 

Se og hør – eller bare hør – Bilcrosspraten

STRØKENT: Alt er klart for Goldagsløpet 2024, der Sondre Evjen (NMK Gol) er en av de aller største hjemmefavorittene. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

I denne Goldagsløp-spesialen får vi med oss to gjester og vi er alle tre i studio. Vi har mye på hjertet når det skal snakkes om Goldagsløpet, Mats disker opp med et nytt bilcross-dikt, til og med!

Vil du ha varsel hver gang vi legger ut noe nytt kan du abonnere på Bilcross.no sin YouTube-kanal. I tillegg legges Bilcrosspraten ut som podcast: Her finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify.

Setter du pris på jobben som gjøres for norsk bilcross? Bilcross.no er annonse- og folkefinansiert, vipps til 54 02 81.

Mimre? Gjenopplev fjorårets Goldagsløp her:

Norges største billøp: – Egentlig helt umulig å spå.

Les mer om Goldagsløpet i Bilcross.no-arkivet.

SATTE DU PRIS PÅ DENNE BILCROSS.NO-SAKEN?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Sjekk mer Bilcrossprat på Bilcross.no.

,