Sjekk hvor og når det kjøres kvalløp i 2025-sesongen

LANDSFINALE-ARRANGØR-VETERAN: NMK Elverum arrangerer sin sjette (!) Landsfinale på Starmoen motorbane i 2025-sesongen. Klubben har vært en pioner-klubb opp gjennom Landsfinale-historien, de arrangerte både den første Damelandsfinalen og den første Veteranlandsfinalen i sin tid. Her skal det også kjøres kvalifiseringsløp til både åpen- og juniorlandsfinale i 2025-sesongen, før Juniorlandsfinalen arrangeres her 2. august 2025. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Hele listen over kvalifiseringsløp i 2025-sesongen ble presentert på NMKs Sportsmøte denne helga, og det er bare å finne frem kulepennen og krysse av i kalenderen hvis du vil slåss om en mulighet til å bli best av de beste.

Se årets sesongavslutning på neste års Landsfinale-arena:

Sjekk også: Bilcrosspraten: Syden spesial.

Det skal kjøres kvalifiseringsløp for NMKs Landsfinale for bilcross junior fra og med lørdag 12. april 2025 til og med Goldagsløp-helga 19. og 20. juli 2025.

For åpen klasse starter kvalifiseringssirkuset også lørdag 12. april 2025 og varer til og med NMK Brønnøy sitt todagersløp 10. og 11. august 2025.

Hele listen over kvalifiseringsløp ser slik ut:

KVALIFISERINGSLØP I 2025-SESONGEN: Dette er listen over alle kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinale for åpen- og juniorklasse i den kommende sesongen, slik den ble presentert på NMKs Sportsmøte i dag lørdag 26. oktober 2024. Foto fra salen.

For første gang blir det kjørt mer enn tre omganger i en Landsfinale i bilcross senior, det kan du lese mer om her. Og her kan du lese mer om den kommende Landsfinale-sesongen.

Juniorlandsfinalen går tilbake til å arrangeres over en dag. Både Dame- og Veteranlandsfinalen arrangeres også over en dag.

NMKs nettside for alle fire Landsfinalene finner du her (ekstern lenke).

FØRSTE MULIGHET: Tradisjonen tro er NMK Bergen først ute med kvalifiseringsløp til Landsfinalen, men får følge av flere nye arrangører så tidlig på året i 2025-sesongen. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Les mer om Vendkvern: Ny asfalt og enda snillere på bilene.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Vendkvern motorbane feirer 40 år med bilcross i år:

, , , ,