Se og hør Neglespretten 2024 – Ifor Williams-cupfinale

Denne sesongen avsluttes med årets siste storløp på neste sesongs Landsfinale-arena: Neglespretten på Vendkvern motorbane.

Sjekk også: Bilcross.no-bildene fra Neglespretten 2024.

Se alle bildene fra løpet på Bilcross.no sin Facebook-side.

NeglesprettenNMK Hamar, kjøres som det siste store bilcrossløpet hver sesong, så også i 2024-sesongen som nå kan sies avsluttet en gang for alle.

For første gang var løpet et todagersløp, med fire omganger og masse finaler helga 5. og 6. oktober 2024. Dette var også festfinale for en sesong som har markert 40 år med bilcross på Vendkvern.

Se og hør oppsummeringen av løpet

GIR SEG PÅ TOPP: Lars Rivenes (NMK Elverum) vinner både finaleløp og cupen sammenlagt og avslutter sine junior-år på best mulig vis i sitt siste juniorløp. Til neste år er det store målet NMKs Landsfinale på Vendkvern, i hans første år i åpen klasse. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Som de siste fem årene teller også Neglespretten som cup-finale: Årets Ifor Williams-cup skulle avgjøres med totalscore etter Vårløp, Sommerløp og Neglespretten denne sesongen. Oppsummeringen av Vårløpet kan du se her. Se oppsummering av finaleløpet i toppen av denne saken. Bildene fra løpet ser du her.

Vil du ha varsel hver gang vi legger ut noe nytt og moro kan du abonnere på Bilcross.no sin YouTube-kanal. I tillegg legges oppsummeringer fra løp ut som podcast:

Du kan også høre Bilcross.no-reportasjen som podcastHer finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify. Alt sammen helt gratis.

Liker du det du ser – eller hører – så kan du støtte jobben som gjøres: Bilcross.no er annonse- og folkefinansiert, vippsen vår er 54 02 81.

GIR SEG PÅ TOPP: Dennis Mørkhagen (NMK Elverum) hater andreplasser, men det var det som sikret ham seieren i cupen sammenlagt. Han varsler at han kun skal kjøre løp på hjemmebanen Starmoen, NMK Elverum, neste sesong. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

GIR SEG PÅ TOPP: Isabell Bye (NMK Hamar) skal trappe ned sin egen kjøring, så sønnene skal få kjøre mer. Hun vant alle tre cup-løpene i år og dermed også cupen sammenlagt – for tredje året på rad! I tillegg tok også begge sønnene seieren i hver sin crosskart-klasse i Neglespretten, så trippel Bye-Eggen til topps. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Sjekk også: Her skal NMKs Landsfinaler kjøres i 2025-sesongen.

Les mer om Vendkvern: Ny asfalt og enda snillere på bilene.