Fire klubbløp, Septemberløp og finale i Nordlandscup

STOR BILCROSSHELG: Men de aller fleste skal kjøre klubbløp, denne helga. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Denne helga er den første og eneste i den aktive 2024-sesongen uten ett eneste ordinært, åpent bilcrossløp på det sentrale Østlandet, heller ikke i sør eller vest. Men i nord er det to løp, og det er totalt fire klubbløp for syv klubber.

Sjekk også: Bilcrossprat – Bilcross på bilcrossbudsjett.

Det største ordinære bilcrossløpet til helga er NMK Hålogaland sitt Septemberløp 2024 som kjøres på Evenes motorstadion både lørdag 14. og søndag 15. september 2024, med 70 påmeldte i skrivende stund.

Finaleløpet i Nordlandscupen 2024 har 62 påmeldte i skrivende stund, finalen skal gå hos NMK Grane, på Svenningdal motorstadion, lørdag 14. september 2024.

Over 400 klare for løp

NESTEN HUNDRE TIL START! NMK Hamar har årets desidert største klubbløp så langt med 97 påmeldte i skrivende stund, to dager før klubbløpet braker løs på Vendkvern-banen lørdag 14. september 2024. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

7 klubber skal gjøre opp klubbmestertitlene i totalt fire klubbløp til helga: NMK Tynset er vertskapet for klubbløp for egen klubb NMK Tynset pluss NMK Trysil, NMK Engerdal og Sør-Østerdal motorsport. Her er det totalt 82 påmeldt, for alle fire klubber totalt.

Også NMK Hønefoss skal kjøre klubbløp på Eriksplassen til helga, med 39 påmeldt i skrivende stund. Det samme skal NMK Modum Sigdal på Sigdal motorsenter, med 64 påmeldt i skrivende stund.

Det største klubbløpet blir NMK Hamar sitt, på hjemmebanen Vendkvern som er neste års Landsfinale-bane. Her er det hele 97 påmeldte i skrivende stund.

Alle fire klubbløp kjøres lørdag 14. september 2024. Regner vi sammen alle påmeldte til alle seks løpene, er det over 400 påmeldt totalt til helga.

Sjekk det heftige inboardsklippet: – Ler eller griner ‘u?

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Se filmer fra bilcrossløp – her finner du video-arkivet.