Mange vil hjelpe en klubb i krise – åpner påmelding som planlagt: – Å avlyse, det skjer IKKE

STORE VANNMENGDER: Aldri har bilcrossbanen her sett slik ut, ødeleggelsene er store på baneanlegget i Midt-Telemark. Foto: Sigbjørn Haugland, NMK Bø.

Det er ikke snakk om å avlyse, så mens vannet fosser over baneanlegget blir påmeldingen åpnet som planlagt i dag klokka 17.00 onsdag 4. september 2024. Støtten kommer fra hele bilcross-Norge, det er også opprettet en Spleis (ekstern lenke). 

Bakgrunn: Banen står under vann – fare for at startplata raser.

Sjekk også: Bilcrossprat – Bilcross på bilcrossbudsjett.

Det er flom på Rallebanen i dag onsdag 4. september 2024, les mer om det her. NMK Bø-leder Christian Jensen forteller at klubben er i gang med å planlegge oppbygging av banen igjen, mens vannmengdene enda herjer her.

 – Påmelding åpner som planlagt i kveld onsdag 4. september 2024, vi hiver oss rundt og samler en god gjeng til helga og jobber på spreng for å redde dette!, sier Christian til Bilcross.no.

Oppretter Spleis for en klubb i krise

SKYLDES BORT: Veien ned til baneanlegget er på vei til å forsvinne. Foto: Malene Haugland Sørlie, NMK Bø.

Påmelding vil du finne på NMK Bø sine nettsider i kveld fra klokka 17.00 onsdag 4. september 2024 (ekstern lenke). – Vi skal IKKE gi oss og avlyse!, skriver en svært bestemt – og ganske så stresset – NMK Bø-leder til Bilcross.no.

Støttemeldingene kommer fra hele landet. NMK Namdal i Nord-Trøndelag har opprettet en Spleis, den finner du her. De starter spleisen med å gi 2.500 kroner, og håper flere henger seg på for å støtte en klubb i krise.

NMK Krabyskogen-ildsjel Stig Kristoffersen skriver i kommentarfeltet til saken på Bilcross.no sin Facebook-side: – Trist syn, men dette fikser dere.

– Støtt klubben ved å melde deg på

– Har stor tro på at det blir løp, og beste støtten bilcross-Norge nå kan gjøre, er og melde seg på løpet om tre og en halv uke, skriver Stig Kristoffersen.

Linn Kristin Sundet stiller på vegne av NMK Kongsberg dugnadsgjeng og maskiner til disposisjon for naboklubben.

Også på Bilcross.no-snappen strømmer støttemeldinger inn, legg til og sjekk storyen til bilcrossno.

God, gammeldags bilcrossbane

Rallebanen har en stolt historie, helt tilbake til 1990-tallet. Dette er en av de færreste bilcrossbanene som ser lik ut som ved oppstart, den er ikke bygd stort om i løpet av rundt tretti års eksistens.

Her har det blitt kjørt mange store løp, og hver sesong kjøres det fire løp her: Tre åpne og ett klubbløp. Det store høydepunktet er sesongavslutningen med finaleløp i Bø-cup og Bilcross.no-cup, det skjer helga 28. og 29. september 2024.

Til neste år skal NMKs Landsfinale for veteraner kjøres her, sesongens mest trivelige bilcrossløp.

Bakgrunn: Banen står under vann – fare for at startplata raser.

STORE VANNMENGDER: Rallebanen ligger ved siden av Ralleelva. Nå går det ei elv tvers over baneanlegget. Foto: Sigbjørn Haugland, NMK Bø.

Sjekk det heftige inboardsklippet: – Ler eller griner ‘u?

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Les mer om NMK Bø i Bilcross.no-arkivet.

,