Stappfulle startlister – allerede lang venteliste

POPULÆR SESONGAVSLUTNING: Krabycrossen kjøres helga 31. august og 1. september 2024. Bildet er fra et tidligere år, med årets Juniorlandsfinale-vinner Tobias Spangen (NMK Hamar) i tet hos naboklubben. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Om det var treg start på sesongen med sparsomt med påmeldinger på noen løp og noen få avlysninger på grunn av det, så var det full fres i sommer og det ser ut til å fortsette utover høsten.

Sjekk også Bilcrosspraten – sommer spesial 2024:

NMK Krabyskogen er en av klubbene som holdt det gående så godt de kunne også under pandemi-tid, og kjørte korona-cross med strenge restriksjoner.

Det så ut til at den driftige klubben nøt godt av da samfunnet åpnet opp igjen, for siden den gang har det vært fullt i depot.

Mange vil kjøre på Kraby

DRIFTIG KLUBB: NMK Krabyskogen sliter ikke med laber interesse – med fulle startlister og lang venteliste foran Krabycrossen 2024. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Oppturen fortsetter nå, også denne sesongen, der flere arrangører slet med lav deltakelse fra sesongstart. Det gjelder ikke Krabyskogen, og det har så visst heller ikke vært saken for de store sommerløpene.

Det blir så fullt depot som bare mulig på løpet som skal avrunde årets sesong på Kraby, det er fulle startlister og opprettet venteliste til Krabycrossen 2024.

Rett over 130 navn står på startlistene, og snart 60 navn står på venteliste i skrivende stund. Løpet kjøres helga 31. august og 1. september 2024.

Laban-show hele helga

Arrangøren kan lokke med pengepremier og actionfylt motorsport, rikholdig kiosk, pizza fra vedfyrt steinovn og god stemning fra speakerbua.

Der skal Laban-podden-kara informere og de skal underholde med show på lørdagskvelden.

Yttervika-bandet er med på showet på startplaten lørdag kveld.

Landsfinale-arena i 2025

For bilcrossjentene er kanskje det viktigste trekkplasteret at denne arenaen er neste års Damelandsfinale-bane. Dette blir siste mulighet denne sesongen til å teste banen. Sjekk hvor alle Landsfinalene skal gå neste sesong her.

20 bilcrossjenter har kommet seg med på startlisten, og ytterligere 8 står på venteliste i skrivende stund. Og det er navn som vorder for en hard dameklasse.

Arrangøren NMK Krabyskogens nettside finner du her, med all info om løpet (ekstern lenke).

TEAM LABAN: På hjemmebane på Krabyskogen. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Se Bilcross.no-bildene fra Juniorlandsfinalen 2024.

Sjekk også Bilcrosspraten – bilcross som medisin:

SATTE DU PRIS PÅ DENNE BILCROSS.NO-SAKEN?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Sjekk mer Bilcrossprat på Bilcross.no.