Bilcrosspraten: Sommer spesial 2024

Det er sommer, sol og bilcross hele uka lang, og vi tar en sommerprat om festivaler som har vært og Juniorlandsfinalen som kommer. Vi får en sommergjest på besøk, som vi er superimponert av.

Sjekk også Bilcrosspraten: Bilcross som medisin.

Stikkordene er mange for denne sommerpraten: Goldagsløp, Sommerfestival, Juniorlandsfinale, Øyen-bilcrossfamilien, udda biler, tøffe juniorjenter – deriblant Embla Hansen (NMK Hønefoss) som er vår sommergjest, og flere kommende store løp med Elverumfestival og Landsfinale på Grenland.

En trivelig sommerprat med godt over en time med bilcrossprat, for vi har mye på hjertet når det koker som mest i bilcross-sommeren. Mange har lang vei til Bollandsmoen og Juniorlandsfinale der til helga, så hvorfor ikke høre på bilcrossbablet på turen?

Bilcrossprat i flere kanaler

SOMMERGJEST: Vi har mye å prate med Embla Hansen (NMK Hønefoss) om, etter Sommerfestival sist helg og før Juniorlandsfinale neste helg. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Mats tipper A-finalen i årets Juniorlandsfinale, vi sjekker startlister, Stian rater badevann i Indre Østfold, og vi konstaterer at bilcross er mest populært av alle bilsportgrener.

Vil du ha varsel hver gang vi legger ut noe nytt kan du abonnere på Bilcross.no sin YouTube-kanal. I tillegg legges Bilcrosspraten ut som podcastHer finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify.

Setter du pris på jobben som gjøres for norsk bilcross? Bilcross.no er annonse- og folkefinansiert, vipps til 54 02 81.

Den fortløpende oppdateringen før, under og etter løp skjer på snap, sjekk story på bilcrossno.

SATTE DU PRIS PÅ DENNE BILCROSS.NO-SAKEN?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Sjekk mer Bilcrossprat på Bilcross.no.

, , ,